Maksut

Harrasteryhmien kausimaksu koostuu harjoitusmaksusta, joka laskutetaan koko kauden osalta kokeilutuntien jälkeen sekä jäsenmaksusta. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain ja on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksua ei palauteta eikä voida jakaa osiin. Jäsenmaksun maksamalla varmistat että lapsesi jumppaturva -vakuutus on voimassa. Jäsenmaksu laskutetaan toimintavuoden ensimmäisen laskun yhteydessä. 

Harrasteryhmien kausimaksut vaihtelevat ryhmien välillä lajista, vaativuustasosta sekä tunnin kestosta riippuen. Harjoitusmaksulla katetaan mahdolliset salivuokrat ja ohjaajien palkat.

Harrastekilparyhmien harjoitusmaksu on jaettu kuukausittaisiin eriin. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain ja on voimassa kalenterivuoden. Harrastekilparyhmän voimistelijat tarvitsevat myös itse ostettavan lisenssin sekä vakuutuksen. Muita kustannuksia harrastekilparyhmien voimistelijoille tulee kilpailujen ja merkkitestitilaisuuksien osallistumismaksuista, ohjelmien koreografiamaksuista sekä väline- ja kilpailuasukuluista sekä mahdollisesti edustusvaatteista. Näistä lisää valmennussäännössä sekä valmennusryhmien sivulta.

Covid19 -tilanteen vaikutus seuran toimintaan ja maksuihin

Mikäli koronaviruksen hillitsemisemistä varten harjoituspaikat suljetaan kaupungin toimesta, tullaan harjoitusmaksut käsittelemään seuraavalla tavalla kerran viikossa harjoittelevien harrasteryhmien osalta:

  • Harrasteryhmien kevätkauden pituus on 15 harjoituskertaa.
  • Jos kauden aloitus siirtyy tammikuun 11. päivästä myöhäisemmäksi, jatkuu kausi vastaavasti keväällä/alkukesällä pidempään. Kausi voi jatkua korkeintaan juhannukseen saakka.
  • Mikäli kauden aloitus tapahtuu vasta viikon 8 jälkeen, on kausi normaalia lyhyempi ja vastaavasti osallistumismaksuista hyvitetään toteutumatta jääneiden harjoituskertojen osuus.
  • Mikäli kausi keskeytyy koronaviruksesta johtuvien rajoitustoimien vuoksi, jatketaan kautta ensisijaisesti Zoom -sovelluksen kautta pidettävillä etätreeneillä sekä yhteisillä ulkoiluilla.