Maksut

Harrasteryhmien kausimaksu koostuu harjoitusmaksusta, joka laskutetaan koko kauden osalta kokeilutuntien jälkeen sekä jäsenmaksusta. Jäsenmaksu on voimassa syys- ja kevätkauden, eikä sitä palauteta tai voida jakaa osiin. Jäsenmaksun maksamalla varmistat että lapsesi jumppaturva -vakuutus on voimassa. Jäsenmaksu laskutetaan syyskauden alussa tai ensimmäisen laskun yhteydessä. 

Harrasteryhmien kausimaksut vaihtelevat ryhmien välillä lajista, vaativuustasosta sekä tunnin kestosta riippuen. Harjoitusmaksulla katetaan mahdolliset salivuokrat ja ohjaajien palkat.

Harrastekilparyhmien harjoitusmaksu on jaettu kuukausittaisiin eriin. Jäsenmaksu laskutetaan syyskauden alussa tai ensimmäisen laskun yhteydessä. Harrastekilparyhmän voimistelijat tarvitsevat myös itse ostettavan lisenssin sekä vakuutuksen. Muita kustannuksia harrastekilparyhmien voimistelijoille tulee kilpailujen ja merkkitestitilaisuuksien osallistumismaksuista, ohjelmien koreografiamaksuista sekä väline- ja kilpailuasukuluista sekä mahdollisesti edustusvaatteista. Näistä lisää valmennussäännössä sekä valmennusryhmien sivulta.