Maksut

Harrasteryhmien kausimaksu koostuu harjoitusmaksusta, joka laskutetaan koko kauden osalta kokeilutuntien jälkeen sekä jäsenmaksusta. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain ja on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksua ei palauteta tai voida jakaa osiin. Jäsenmaksun maksamalla varmistat että lapsesi jumppaturva -vakuutus on voimassa. Jäsenmaksu laskutetaan toimintavuoden ensimmäisen laskun yhteydessä. 

Harrasteryhmien kausimaksut vaihtelevat ryhmien välillä lajista, vaativuustasosta sekä tunnin kestosta riippuen. Harjoitusmaksulla katetaan mahdolliset salivuokrat ja ohjaajien palkat.

Harrastekilparyhmien harjoitusmaksu on jaettu kuukausittaisiin eriin. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain ja on voimassa kalenterivuoden. Harrastekilparyhmän voimistelijat tarvitsevat myös itse ostettavan lisenssin sekä vakuutuksen. Muita kustannuksia harrastekilparyhmien voimistelijoille tulee kilpailujen ja merkkitestitilaisuuksien osallistumismaksuista, ohjelmien koreografiamaksuista sekä väline- ja kilpailuasukuluista sekä mahdollisesti edustusvaatteista. Näistä lisää valmennussäännössä sekä valmennusryhmien sivulta.

Covid19 -tilanteen vaikutus seuran toimintaan ja maksuihin

Mikäli koronaviruksen mahdollisen toisen aallon hillitsemisemistä varten harjoituspaikat suljetaan kaupungin toimesta, tullaan harjoitusmaksut käsittelemään seuraavalla tavalla kerran viikossa harjoittelevien harrasteryhmien osalta:
  • Jos kausi ei ala tai keskeytyy 13.9. tai aiemmin -> palautetaan harjoitusmaksu kokonaisuudessaan.
  • Jos kausi keskeytyy 14.9.-18.10.2020 -> palautetaan harjoitusmaksusta 2/3.
  • Jos kausi keskeytyy 19.10.-15.11.2020 -> palautetaan harjoitusmaksusta 1/3.
  • Mikäli kausi keskeytyy 16.11.2020 tai sen jälkeen, ei harjoitusmaksua palauteta, mutta kotitreenimateriaalia tuotetaan 13.12.2020 asti.


Mahdolliset palautukset maksetaan pyynnöstä kauden päätyttyä tammikuun loppuun mennessä.