Valmennusryhmät

Rytmisen voimistelu valmennusryhmissä on tavoitteellista ja kilpailuihin tähtäävää toimintaa. Rytminen voimistelu on taitolaji, jossa riittävän tavoitteellinen harjoittelu tulee aloittaa jo varsin nuorena, mielellään jo alle kouluiässä. Voimistelu valmennusryhmässä vaatii pitkäjänteistä työtä sekä sitoutumista lajiin sekä seuran toimintaan. Ryhmät harjoittelevat useita kertoja viikossa ja harjoitukset ovat kestoltaan pidempiä kuin harrasteryhmissä. Harjoittelu valmennusryhmissä on monipuolista, Harjoituksissa keskitytään fyysisten ominaisuuksien kehittämisen lisäksi rytmisen voimistelun peruselementteihin kuten hyppyihin, akrobatiaan, tasapainoihin sekä vartalo- ja välinetekniikkaan. Valmennusryhmät harjoittelevat voimistelun tukena balettia.  Valmennusryhmien valmennuksesta vastaavat koulutetut ammattivalmentajat. 

Valmennusryhmien syyskausi on elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun. Kouluaikojen ulkopuolella harjoitukset ovat pääasiassa päiväaikaan.

Syksyllä 2019 seurassamme on valmennusryhmiä 3, joihin voimistelijat ovat jaettu iän ja taitotason mukaisesti. Uusin valmennusryhmämme Nalat 5-7 -vuotiaille on aloittanut toimintansa elokuussa 2019! Tähän ryhmään uusien voimistelijan alkujen on mahdollisuus ilmoittautua mukaan.

Pääasiassa valmennusryhmiin otetaan voimistelijoita mukaan kokeilutuntien perusteella. Mikäli olette kiinnostunut valmennusryhmätoiminnasta, olkaa yhteydessä sähköpostitse seuraan info@elisejarvenpaa.fi tai valmentajaan.

Ilmoittautuminen valmennusryhmissä on toistaiseksi voimassa oleva ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle, mikäli sitä ei peruuteta valmennussäännön ohjeen mukaisesti.

Lue lisää valmennusryhmien valmennussäännöstä.

Tutustu valmennusryhmiimme!

Valmennusryhmä infoa: