Rytmisen voimistelun luokkakilpailut 19.-20.10.2019

Kilpailukutsu, ilmoittautuminen ja kaikki muu info löytyy Kisanetistä.

Kilpailua tukemassa:

TwoDads®

TwoDads® on kahden isän perustama lastenruokamerkki, jonka ideana on edistää lastemme hyvinvointia. 
"Haluamme taistella lasten lihavuusepidemiaa vastaan tekemällä parempia vaihtoehtoja lapsille ruokakauppaan. T. iskät"

Tuotteeet kehitetään lapsille – tieteellisesti yhteistyössä Helsingin yliopiston ravitsemuksen asiantuntijoiden sekä suomalaisten lääkärien kanssa.

"Me tehdään pillimehuja, smoothieta sekä aamiaismuroja, joiden ideana on vähentää lasten liiallisen sokerin saantia sekä kasvattaa kuidunsaantia."https://www.twodads.fi

Four Reasons

Four Reasons on kotimainen hiustuotebrändi, joka kannustaa kaikkia positiiviseen minäpuheeseen.

https://fourreasons.fi/
@fourreasonsofficial
#fourreasons

Ramirent Finland Oy

Konevuokraus ei ole ollut koskaan näin helppoa! 

Vuokraamme koneet ja laitteet, telineet ja sääsuojat, tilat ja työmaapalvelut saman katon alta kautta maan.

Soita meille numeroon 0800 171 414 tai laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ramirent.fi - me autamme sinua ma-pe klo 6:30-17. Katsotaan yhdessä sopiva laite juuri sinulle!

Klikkaa itsesi konevuokrausmaailmaan osoitteessa:

Tevilex Oy

Ruohonjuuri

Hyvän elämän eväitä: luomuruokaa terveystuotteita ja luonnonkosmetiikka löydät Ruohonjuuresta! Fiksuja valintoja helposti ja herkullisesti 
www.ruohonjuuri.fi

Fysioterapia Kroppa

Fysioterapia KROPASSA urheilufysioterapiassa keskeistä on vammojen ennaltaehkäisy, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä valmentajien kanssa.  Tapaturmaisen loukkaantumisen tai rasitusvamman hoidossa urheilufysioterapeutti toimii yhdessä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa. Kuntoutuksessa hyödynnetään tarvittaessa manuaalista terapiaa, laitehoitoja ja teippausta. Pääpaino pidetään kuitenkin aktiivisessa kuntoutuksessa, jolla pystytään varmistamaan urheilijan mahdollisimman nopea paluu lajiharjoitteluun vamman uusiutumisriski minimoiden.

https://fysioterapiakroppa.com/

Dermosil

Dermosil on kauneutta, ihoystävällisyyttä ja vastuullisia
valintoja. Me olemme kotimainen perheyritys. Yli 30
vuoden aikana karttunut ammattitaitomme yhdistettynä
asiakkaidemme kokemukseen synnyttää alati uudistuvan
valikoiman tuotteita, joiden koti on Suomen suurin
kosmetiikan verkkokauppa, dermosil.fi.

www.dermosil.fi

Wulff

PAREMPI MAAILMA – TYÖPAIKKA KERRALLAAN

Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun.

Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Canon Business Center tulostus- ja suurkuvatulostus, tiedonhallinta- sekä ICT-ulkoistusratkaisut palvelevat yritysasiakkaita pääkaupunkiseudulla. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa https://www.wulff.fi/

Napakka Oy

Atopik

ATOPIK
-Suomalainen apteekkisarja herkälle ja kuivalle iholle-

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet ovat huolella valittu ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura -sertifioitua vegaanista luonnonkosmetikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.