Duojen/triojen SM-kilpailuista pronssia Sarabien triolle!

23.11.2020

Joukkueiden sekä duojen/triojen SM-kilpailut kilpailtiin kuluneena viikonloppuna lauantaina 21.11.2020 Espoossa. Duojen/triojen SM-kilpailu oli kautta aikojen ensimmäinen, sillä kilpailulla oli ensimmäistä kertaa SM arvo. Kilpailusarjoina duo/trio kilpailussa oli nuoret sekä naiset.

Elise Järvenpäästä duojen/triojen nuorten sarjan SM-kilpailuun osallistuivat Sarabit. Duo Nea Civil & Milla Partanen, duo Minttu Hänninen & Marina Senjuk sekä trio Nella Aaltonen, Cecilia Skyttä & Emmi Valkama.

Trio Nella Aaltonen, Cecilia Skyttä & Emmi Valkama voimistelivat upeasti nuorten sarjan SM pronssia tiukassa kilpailussa!

Duo Minttu Hänninen & Marina Senjuk kilpailivat kauden parhaan kilpailunsa ja sijoittuivat hienosti sijalle 6.

Duo Nea Civil & Milla Partanen sairasteluiden takia vaikeasta valmistautumisesta huolimatta hyvät suoritukset kilpailussa ja sijoitus 9.

Kaikkiaan nuorten sarjan SM kilpailuun osallistui upeat 13 duoa/trioa.

Paljon onnea voimistelijat menestyksestä duo/trio kauden tärkeimmässä kilpailussa sekä suuret kiitokset valmentaja Natalia Burmak!

Joukkueiden SM kilpailussa ylivoimaiseen voittoon voimisteli rytmisen voimistelun naisten maajoukkue. Joukkueessa voimisteli maajoukkueen kapteeni Emma Rantala joka edustaa Elise Järvenpäätä, Elisa Liinavuori, Milja Närevaara, Inka Ora, Olivia Nissinen (Elise) sekä Amanda Virkkunen (Hämeenlinnan voimisteluseura).

Onneksi olkoon Emma Rantala sekä maajoukkue SM kullasta sekä onnittelut myös kaikille SM-kilpailuissa onnistuneille ja menestyneille!

Iso kiitos myös Olarin voimistelijoille turvallisista kilpailujärjestelyistä.