Elise – J -CUP 17.-18.11.2018

18.11.2018

Viime viikonloppuna (17.-18.11.2018) kilpailtiin kotikaupungissa seuran omissa kilpailuissa. Rytmisen voimistelun Elise – J- Cup järjestettiin kolmannen kerran Järvenpään liikuntahallilla. Kilpailu on kasvanut kerta kerralta suuremmaksi ja osallistujamäärä tälläkin kertaa oli positiivinen yllätys. Elise – J -Cupissa kilpailtiin yksilöiden ikäkausisarjoissa, joukkueiden pre-nuorten ja nuorten sarjat sekä välinekilpailut ja stara.

Perjantaina Elise – Järvenpään iloinen ja ahkera talkoojoukko taikoi liikuntahallin saliin hienot puitteet kilpailulle. Sali oli koriteltu uuden seuravärin mukaisesti tyllikkääseen tummansiniseen ja uudet seuravaatteetkin saapuivat juuri sopivasti näihin kilpailuihin!

Lauantaina kilpailtiin ikäkausikilpailujen kaikki sarjat ja kilpailupäivä oli pitkä.

Aamulla ensimmäisenä vuoroon pääsivät 8-vuotiaat ja heidän jälkeen 9-vuotiaat jatkoivat. 9-vuotiaiden sarjan voittoon voimisteli SC Vantaan Anastasia Egorova, toiseksi voimisteli Turun naisvoimistelijoiden Emilia Makarov ja kolmanneksi Olarin voimistelijoiden Isabel Järvinen. Lisäksi voimisteluvaatteita myyvä Elastic Gymwear palkitsi Ovon Aino Törmäsen ”Miss Elastic” -tuotepalkinnolla. Elise – Järvenpään Polina Senjuk oli sarjan 14. ja Iida Grönroos 15. 9-vuotiaat voimistelivat myös narulla ja vapaavalintaisella välineellä.

Lauantai jatkui 10-vuotiaien kilpailulla, jotka voimistelivat narulla ja vapaavalintaisella välineellä. Sarjan voittoon voimisteli Tampereen Sisun Anastasia Rogozhina, toiseksi Aida Berglund ovosta ja kolmanneksi SC Vantaan Anastasiia Pikheeva. Elise – Järvenpään Miila-Maxine Halonen oli sarjan 11., Claudia Leppänen 16. ja Milla Partanen 23. Elise- Järvenpään tytöt voimistelivat narun lisäksi vanteella.

11-vuotiaissa kilpailtiin pakollisena välineellä vanteella tai v. 2019 vuoden sääntöjen mukaan keiloilla ja vapaavalintaisella välineellä. Sarjan reiluun voittoon voimisteli Olarin Voimistelijoiden Lia Kallio ja hopealle Elise – Järvenpään oma Nella Aaltonen. Nella voimisteli uudella naruohjelmalla sekä keiloilla. Kolmannelle sijalle ylsi Imatran voimistelijoiden Veera Sabelfeld. Elise – Järvenpään Nea Civil oli sarjan 11. ja Säde Kuusi 12. Nea voimisteli vanteella ja keiloilla ja Säde vanteella ja narulla.

Muissa ikäkausisarjoissa ei nähty Elise – Järvenpään voimistelijoita. Pitkän kilpailupäivän päätti taidokas nuorten sarja. Neliottelussa kilpailiin nauhalla, keiloilla, pallolla ja vanteella tai narulla. Nuorten voittoon voimisteli Sofia Egorova SC Vantaa, toiseksi Imatran voimistelijoiden Elisabeth Jamil ja kolmanneksi Ovon Jenny Närjä. Jenny Närjä palkittiin myös Elastic Gymwearin valitsemaksi ”Miss Elasticiksi”. Nuorten sarjassa ei voimistellut Elise – Järvenpään voimistelijoita. Pitkästä päivästä huolimatta yleisö jaksoi kannustaa loppuun asti yli seurarajojenkin. Tunnelma oli oikein hieno ja kannustava.

Sunnuntaina jatkettiin  joukkuekilpailuilla, välinekilpailuilla sekä Staralla.

Ensin matolle pääsivät Pre-nuorten narujoukkueet ja heti heidän perään nuorten nauhajoukkueet. Nuorten sarjassa nähtiin koko syksyn menetyksekkäästi kilpaillut Elise – Järvenpään Sarabit  nauhajoukkue, jonka kauden pääkilpailu, tulevan viikonlopun SM-kisat ovat jo aivan kulman takana! Molempiin näyttöihin mahtui vielä virheitä, mutta kultaiset mitalit pujotettiin jälleen ryhmän kaulaan.

Sarabit -joukkueessa voimistelevat Minttu Hänninen, Marina Senjuk, Cecilia Skyttä, Emmi Valkama ja Suvi Vartiainen.

Elise – Järvenpääläisiä nähtii 10-11-vuotiaiden 1-välineen sarjassa, jossa Nalat -ryhmän Valma Lehti voimisteli vanneohjelmalla jaetulle 7. sijalle. Ensikertalainen, Timonit -ryhmässä voimisteleva Nea Selin oli kilpailun 10. Varsin tasaväkisen sarja voittoon voimisteli Ovon Olivia Kaarto.

12-13-vuotiaiden 2-ottelussa Elise – J:n Sarafinojen Rebecka Tärno oli 10. vanne ja naruohjelmilla. ja saman ikäluokan 1-välineen sarjassa Timonit -ryhmän Tuuli-Emilia Perttilä oli vanneohjelmallaan 8. Kilpailu oli Tuuli-Emilian ensimmäinen.

Elise- Järvenpääläisiä Sarafinoja nähtiin myös 14-15-vuotiaien 2-ottelussa, jossa Laura Kettunen sijoittui 9. ja Aada Myyrä 12.

Starassa nähtiin jälleen useampi Elise – Järvenpääläinen. Mukana olivat Jasmin Amur, Peppi Hein, Kristina Galkina, Jade Kemppainen, Elizaveta Lukina, Maiju Mikkonen, Pinja Pekkonen, Inka Päivärinta, Iida Sund, Roosa Syrjä ja Carolyn Rusanen.

Kaiken kaikkiaan takana on hieno kilpailuviikonloppu! Matolla nähtiin yli 200 voimistelijaa! Kiitos kaikille voimistelijoille ja valmentajille. Erityiskiitos ahkerille tuomareille.
Sekä Superkiitos kullan arvoiselle talkooporukalle, jotka mahdollistivat kilpailun järjestämisen. Kiitos myös Elise – Järvenpään mukana olleet valmentajat Natalia Burmak, Vilma Lahtinen, Alma Kauranen ja Noora Civil. Kiitos myös voimistelijatytöt, jotka jaksoivat ahkeroida lapputyttöinä viikonlopun aikana. Kiitos myös kilpailupalkinnoista vastannut LadyLine Järvenpää sekä myös myös  myyntipisteensä kilpailuun tuoneet Elastic Gymwear ja Cristal Gym.