Kisakatselmus ja Elise-J Stara avasivat kevään tapahtumakauden

28.2.2023

Tapahtumien täyteinen kevätkausi avattiin 18.2.2023 perinteisellä Kisakatselmuksella. 

Kisakatselmukseen osallistui ennätysmäärä seuramme voimistelijoita Nalat, Kiarat, Timonit sekä Sarabit ryhmistä. Katselmuksessa voimistelijat esiintyivät ensi kertaa yleisölle kevään kilpailuohjelmillaan. Tapahtuma oli onnistunut ja upeat voimistelijat saivat tärkeää esiintymiskokemusta sekä palautetta suorituksistaan tapahtumassa mukana olleilta arveilta Marina Senjukilta ja Nea Civililtä. 

Kisakatselmuksen saattelemana ryhmät aloittivat hiihtoloman sekä jatkoivat ahkeraa harjoittelua kohti seuraavia koitoksia. Hiihtoloma viikko päätettiin 26.2.2023 seuramme järjestämään Elise-J Stara tapahtumaan. 

Tapahtuma järjestettiin Järvenpään liikuntahallilla ja tapahtumaan osallistui voimistelijoitamme Nalat, Kiarat, Timonit sekä Sarabit ryhmistä. Tapahtumaan oli myös mahdollisuus ilmoittautua muista seuroista ja iloksemme voimistelijoita osallistui myös Espoon voimistelu- ja liikuntayhdistys ESVOLISTA sekä Olarin Voimistelijoista. 

Tapahtumassa ihanat voimistelijamme pääsivät kerryttämään lisää esiintymiskokemusta sekä saivat jälleen arvokasta palautetta arveiltamme Marina Senjukilta ja Nea Civililtä. 

Elise-J Stara oli oikein onnistunut ja tunnelma sekä yleisöltä saatu kannustus oli mahtava läpi tapahtuman. Suuret kiitokset voimistelijoille upeista ohjelmista, valmentajille loistavasta valmennuksesta sekä talkoolaisille ja vapaaehtoisille tärkeästä avusta tapahtuman järjestämisessä. Kiitos myös arvit rakentavasta palautteesta voimistelijoille sekä ESVOLI ja Olarin Voimistelijat osallistumisestanne tapahtumaan.

Mattojen kuljetuksesta tapahtumaa varten vastasi Kuljetus Antti Rasinkangas Oy. Suuret kiitokset korvaamattomasta avusta!

Seuraavan kerran voimistelijoitamme näkee kilpailemassa sekä esiintymässä 25.-26.3. yksilöiden C-sarjan kilpailussa sekä Starassa Järvenpään liikuntahallilla.