RV Luokkakilpailusta kaikille luokkanousut!

25.10.2021

23.10.2021 kilpailtiin Vantaalla rytmisen voimistelun luokkakilpailujen merkeissä. Kilpailusarjoina olivat yksilöiden luokat 2 ja 5 sekä joukkueiden kaikki luokat ja Stara.

Starassa kilpailuvarmuutta ohjelmiinsa hakivat Sarabien duot Nella & Cecilia ja Nea & Milla sekä Sarafinojen Emilia. Duot esiintyivät syksyn kilpailuohjelmillaan, Nella & Cecilia palloilla sekä Nea & Milla vanteilla. Emilia puolestaan esiintyi ensimmäistä kertaa pallo ohjelmallaan. 


2.luokan luokkakisassa kilpailivat Sarafinoista Valma Lehti, Louna Virsunen sekä Fiona Soininen. 2.luokassa jokainen voimistelija suorittaa pakollisen vapaa- ja naru-ohjelman, jotka ovat valmiiksi laaditut ja kaikille samat. Yli sadan voimistelijan joukosta kaikki Elise Järvenpään voimistelijat onnistuivat hienosti.

Fiona Soininen voimisteli Elise Järvenpääläisistä parhaiten ja oli upeasti 10. Yhteispisteet Fionalla oli vapaa- ja naruohjelmista 21.767 ja hän sijoittui 1. kategoriaan.

Louna Virsunen onnistui myös hienosti ja sijoittui pienillä piste eroilla sijalle 27. Yhteispisteet Lounalla 20.483 ja myös sijoittuminen 1. kategoriaan. 

Myös Valma Lehti onnistui kilpailussa vapaa- ja naru-ohjelmillaan. Valma sijoittui 2. kategoriaan jossa ovat voimistelijat sijoilla 30-61. 

2.luokasta seuraavaan luokkaan nousee 60% parhaiten sijoittuneista eli 1. ja 2. kategoriaan sijoittuneet voimistelijat. Fionan, Lounan sekä Valman hienot onnistumiset kilpailussa oikeuttavat kaikille nousun 3.luokkaan ensi kevääksi. Lajiasiantuntijaryhmä julkistaa luokkanostot joulukuussa.

2.luokan top.3:

1. Smirnov Adriana Olarin Voimistelijat pisteet 22.917

2. Egorova Serafima Sport Club Olymp pisteet 22.650

2. Rodokhlebova Katrin Imatran Voimistelijat pisteet 22.650

Kilpailun kaikki tulokset luettavissa kilpailunetissä.


Paljon onnea luokkanoususta Fiona, Louna, Valma sekä valmentaja Natalia Burmak.

Upeat kuvat voimistelijoista ottanut @riotcolorphoto