Elise Järvenpään harrasteryhmät

Harrasteryhmissä viihtyvät niin uudet kuin vanhatkin harrastajat! Meiltä löydät erilaisia ja eritasoisia voimistelutunteja 2-vuotiaasta alkaen. Tunneilla harjoitellaan lajien perustaitoja hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteena on terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja liikunnan ilo. 

Harrasteryhmämme ovat kaikille avoimia ryhmiä. Harrasteryhmään ilmoittaudutaan kaudeksi kerrallaan.  Syksystä 2020 alkaen olemme tarjonneet rytmisen voimistelun alkeis- ja harrasteryhmiä myös Pornaisissa Järvenpään lisäksi.

Otamme uusia harrastajia mukaan myös kesken kauden. Kaikilla tunneillamme on mahdollista kokeilla kahdesti ilman sitoutumista. Ilmoittaudu kuitenkin etukäteen, jotta saat kaiken mahdollisen ryhmää koskevan infon ennen ensimmäistä tuntia. Käytämme sähköpostia tiedotuksessa.

Harrasteryhmien syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta toukokuuhun. Kesäkuussa järjestetään mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoista harjoitus- tai leiritoimintaa myös harrasteryhmien voimistelijoille. 

Lisätietoja: