Voimistelu- ja urheiluseura 
Elise - Järvenpää ry

Elise - Järvenpää ry on vuonna 2003 perustettu Voimistelu- ja urheiluseura, joka tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa voimisteluliikuntaa Järvenpään alueella. Syksystä 2020 tarjoamme harjoitusmahdollisuuden alkeis- ja harrasteryhmissämme myös Pornaisissa. Seura on erityisesti erikoistunut rytmiseen voimisteluun. 

Voimisteluryhmiä alkeista huipulle - 3-vuotiaasta alkaen

Elise – Järvenpää tarjoaa voimisteluryhmiä kaikenikäisille, aina voimistelun alkeista huipulle asti. Meillä voit harrastaa voimistelua yhdessä ikäistesi kanssa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti laadukkaassa valmennuksessa. Rytmisen voimistelun tuntien lisäksi löydät tarjonnastamme perheen pienimmille naperojumppaa sekä uutena lajina sirkuksen alkeis- ja jatkoryhmät sekä akrobatiatunnit. Toiminnan tavoitteena on iloinen ja elämyksiä tuottava läpi elämän kestävä liikuntaharrastus.

Voimistelu kehittää liikunnallisia ja motorisia taitoja, terveyttä, fyysistä kuntoa sekä psyykkisiä voimavaroja. Tarjoamme voimistelijoillemme monipuolisen, liikunnallisen pohjan, jolta kiinnostuneet voivat edetä kohti kilpailullisia tavoitteita ja kansainvälistä menestystä. Menestystä voidaan tavoitella, kun harjoittelu on järjestelmällistä ja harjoituksissa viihdytään.

Elise - Järvenpään voimistelijat menestyvät kilpailuissa kotona ja maailmalla.

Elise –seurat ovat Rytmisen voimistelun huippuseuroja, joiden voimistelijat ovat voittaneet satoja mitaleja SM-tasolla. Elise - Järvenpään maajoukkuetason voimistelijat kilpailevat vuosittain useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Pienessä seurassamme on ammattitaitoisen ja pitkäjänteisen valmennustyön tuella kasvanut ikäluokkiensa kärkivoimistelijoita aina maajoukkuetasolle asti.

Rytmisen voimistelun maajoukkueessa voimistelee seuramme Emma Rantala sekä useampi seuramme kasvatti. Edeltävällä olympiadilla maajoukkueen joukkueessa voimistelivat seuramme Kati Rantsi sekä Emma Rantala, jotka olivat mukana mm. EM-kilpailuissa Suomen sijoittuessa sijalle 5 vanne-keila- finaalissa, joka on Suomen historian paras suoritus EM-kilpailuissa. 

Seurassamme voimistelee myös lahjakas Sarabit -joukkue, joka on menestynyt upeasti joukkuekilpailuissa vuodesta 2016 alkaen, voittaen mm. Pre-Nuorten mestaruuden v. 2016 ja 2019, sekä nuorten Suomen Mestaruuden vuonna 2018, hopeaa vuonna 2021 ja Pohjoismaiden Mestaruuden v. 2020.

Yhdessä tekemällä onnistumme!

Elise – Järvenpää tarjoaa jäsenilleen monia tapoja osallistua seuran toimintaan. Viikoittaisten harraste- ja valmennustuntien lisäksi järjestämme vuosittain kilpailuja, leirejä, näytöksiä sekä tuomari- ja valmentajakoulutusta.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan seuran toimintaan!