Kesäleirit 2024

Sirkus- ja voimisteluleiri

Monipuoliset ja liikunnalliset sirkus- ja voimisteluleiripäivät järjestetään kesäkuussa Järvenpäässä!

Kenelle: Kaikille 6-12 vuotiaille voimistelusta ja sirkuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat kivaa kesälomatekemistä. Leiripäiviin sisältyy paljon ohjattua voimistelua sekä sirkusta. Aikaisempaa voimistelu- tai sirkustaustaa ei tarvita. 

Milloin:

11.6.2024 klo 8-15 Harjulan koulun liikuntasali, Verkkotie 12, 04400 Järvenpää

Leiripäivä on suunnattu 6-8 vuotiaille lapsille.

12.6.2024 klo 8-15 Harjulan koulun liikuntasali, Verkkotie 12, 04400 Järvenpää

Leiripäivä on suunnattu 9-12 vuotiaille lapsille.


Leireillä ohjaajina toimivat entinen seuramme voimistelija ja nykyinen Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartisti-opiskelija Nea Civil sekä Julia Gritskov, joka niin ikään on sirkusartisti opiskelija Koulutuskeskus Salpaukselta.

Huomioita: Omat eväät mukaan! Leiripäivä sisältää kaksi evästaukoa, joiden aikana syödään omia eväitä. Mukaan sisä- sekä ulkoliikuntaan sopiva vaatetus. Sisällä käytössä voimistelumatot, joten sisäkenkiä tai tossuja ei tarvitse olla, liikkua voi paljain jaloin tai sukkasillaan.

Leirin hinta: Seuran jäsenille 30€, ei jäsenille 35€/päivä. Laskutus tapahtuu ilmoittautumisajan päätyttyä ja lasku lähetetään huoltajalle sähköpostitse.

Liikunnallisten sirkus- ja voimisteluleirien ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.6.2024.

Osallistuja Elise - Järvenpään jäsen / ei jäsen