Elise Cupista kultaa ja pronssia!

27.10.2019

Elise - Järvenpään voimistelijat kilpailivat 27.10. Helsingissä ja Tampereella! Töölön kisahallilla järjestetyssä Elise Cup -kilpailuissa kilpaili Sarabit -joukkue sekä duo ja Tampereen Kauppi Areenalle matkustivat Sarafinat -ryhmän yksilöt perinteiseen Kolmen Lajin kilpailuun.

Pre-nuorten joukkuekilpailussa Sarabit -joukkueemme voimisteli jälleen kultaa halliten sarjaansa koko kilpailun ajan. Virheittä ei kuitenkaan viiden nauhan ohjelmia tänään onnistuttu suorittamaan ja töitä treenisaleilla vielä riittää ennen kauden päätavoitetta. Yhteispistein 23.800 siis Sarabeille kultaa, hopeaa Elisen pre-nuorille pistein 18.000 ja pronssia Elise - Vantaan pre -nuorille pistein 16.600.

Sarabien kauden päätavoite on marraskuun lopulla 23.-24.11. järjestettävät Pre-nuorten joukkueiden mestaruuskilpailut. Joukkueessa voimistelevat Cecilia Skyttä, Emmi Valkama, Nella Aaltonen, Minttu Hänninen ja Nea Civil. 

Nuorten duo/trio -sarjassa seuramme duo Marina Senjuk ja Suvi Vartiainen ylsivät niin ikään mitaleille voimistellen pronssia sarjassansa. Suuren osallistujamäärän vuoksi duo/triot antoivat tänään vain yhdet näytöt normaalin kahden sijasta. Sarjan voittoon ylsi Elise -Vantaan duo Kevask, Sierilä (12.650), hopealle SC Vantaan duo Anttila, Levijärvi (11.450) ja pronssia duo Senjuk Vartiainen (11.000). Duollamme oli välineenä kaksi nauhaa.

Elise Cupin pisteet kokonaisuudessaan löytyy Kisanetistä

Tampereella Kolmen Lajin kilpailussa 9-vuotiaiden sarjassa Peppi Hein oli sarjansa 10. Peppi voimisteli narulla ja pallolla. 10 -vuotiaiden sarjassa Iida Grönroos oli 20. ja Polina Senjuk 21. Iida ja Polina esittivät myös pallo ja naru -ohjelmat. 11- vuotiaiden sarjassa Miila Halonen oli 17. ja Milla Partanen 22. Miila ja Milla kilpailivat pallo- ja keilaohjelmillaan.

Pisteet kokonaisuudessaan löytyy kisanetistä

Onnittelut kilpailuissa menestyneille voimistelijoille sekä valmentaja Natalia Burmakille. Kiitos Natalialle ahkeroinnista Helsingissä ja Vilma Lahtiselle ahkeroinnista Tampereella. Kiitos kilpailujärjestelyistä Eliselle sekä Voimisteluliitolle.