Elise-J Cup kilpailu onnistuneesti ohi

4.10.2021

3.10.2021 sunnuntaina kilpailtiin Järvenpäässä seuramme järjestämässä Elise-J Cup kilpailussa. 

Kilpailusarjoina Elise-J Cupissa oli joukkueiden ja duojen/triojen sarjat sekä yksilöiden ikäkausisarjat 11-vuotiaille, 12-vuotiaille sekä nuorten A ja B sarjoille.

Kilpailusarjojen lisäksi päivä sisälsi Stara-tapahtuman. Stara tapahtumassa voimistelijat pääsivät esittämään kilpailuohjelmiaan yleisölle. Starassa mukana oli iso määrä seuramme voimistelijoita. Timonit harraste-kilparyhmän Unna, Sofia, Linnea, Kristina ja Lidia esittivät vanne ohjelmansa Starassa. Sarafinat valmennusryhmän Claudia, Emilia, Louna, Fiona, Polina ja Valma esiintyivät vapaa- ja väline ohjelmillaan.

Duojen/triojen nuorten sarjan kilpailussa nähtiin Sarabeista duot Nella & Cecilia sekä Nea & Milla

Nella ja Cecilia kilpailivat duona ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Aikaisemmin molemmat olivat kilpailleet joukkueena Nella nuorten maajoukkueessa ja Cecilia Sarabeissa. Sunnuntain kilpailussa duon ohjelmissa näkyi vielä jännitys ja virheiltä ei vältytty. Yhteispisteet kahdesta näytöstä 20.266 oikeutti kilpailussa 4. sijaan. 

Nea ja Milla kilpailivat samassa sarjassa duona. Tällä kertaa myös heidän ohjelmat sisälsivät virheitä. Yhteispisteet 18.700 oikeutti heidät 6. sijaan. 

Duoja/trioja nuorten sarjan kilpailussa nähtiin iloksi jopa 13. 

Nuorten sarjan top.3:

Kultaa SVS Espooseen ja Helsinkiin duo Tymko, Voronovalle pistein 26.766

Hopeaa ESVOLIIN duo Heikkilä, Johnssonille pistein 22.417

Pronssia myös ESVOLIIN duo Kalimo, Moilaselle pistein 21.850


Yksilöiden ikäkausikilpailussa 11-vuotiaiden sarjassa nähtiin Sarafinoista Peppi Hein. Peppi kilpaili sarjan 2-ottelussa Keila- ja vanne ohjelmillaan. Peppi onnistui suorittamaan molemmat ohjelmat puhtaasti omalla tasollaan ilman isoja virheitä. Keila ohjelmasta pisteet 11.183 ja vanteesta 11.767. Yhteispisteet kilpailusta 22.950 ja 9. sija Pepille.

11-vuotiaiden top3.:

Kultaa Imatran Voimistelijoiden Emilia Berkozovalle pistein 27.967

Hopeaa Eliseen Miira Lahtelalle pistein 27.833

Pronssia COCO Sportin Linda Kankareelle pistein 26.850

Kilpailun kaikkien sarjojen tulokset kokonaisuudessaan nähtävissä kisanetissä.

Onnittelut kaikille kilpailussa onnistuneille ja menestyneille voimistelijoille sekä heidän valmentajille ja taustajoukoille.


Kilpailupäivän aikana upeita kuvia otti ammatti kuvaaja Heikki Mitikka. Kilpailupäivän kuvat kokonaisuudessaan pääsee katsomaan tästä linkistä

-riotcolorphoto.com

-instagram.com/riotcolorphoto 


Elise-J Cup kilpailupäivä on katsottavissa kokonaisuudessaan myös Solidsportissa tallenteena vielä kuukauden ajan. Mikäli et päässyt katsomaan kilpailuja näet Striimin tästä linkistä.


Kiitos vielä kerran kaikille voimistelijoille upeista suorituksista Starassa sekä kilpailussa. Kiitos kaikille osallistuneille voimisteluseuroille sekä kilpailussa menestyneille. Iso kiitos myös valmentajille sekä talkooväelle. Ilman teitä kilpailua ei olisi päästy järjestämään.

Ensi viikonloppuna kilpailukausi jatkuu Tampereella rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa. Kilpailusarjoina yksilöiden luokat 3 ja 6 sekä duot/triot ja Stara.