Elise - J Cupista jälleen mitaleita sekä tärkeää kilpailukokemusta

12.10.2020

10.-11.10. seuramme pääsi järjestämään Elise - J Cup kilpailun sekä sen yhteydessä järjestettävän Stara tapahtuman. Lauantaina kilpailivat duot/triot sekä ikäkausi kilpailussa nuorten ja naisten A ja B sarjat.

Lauantain duo/trio kilpailussa mukana oli Elise Järvenpäästä Sarabit. Virheitä mahtui vielä kaikkiin ohjelmiin, mutta pisteet vaikeista ohjelmista riittivät mitaleille.

Pre nuorten sarjassa duo Nea Civil & Milla Partanen hopeaa!

Nuorten sarjassa trio Nella Aaltonen, Cecilia Skyttä & Emmi Valkama myös hopeaa!

Nuorten sarjassa duo Minttu Hänninen & Marina Senjuk 4.


Sunnuntaina aamu aloitettiin Elise - J Cupissa Stara tapahtumalla. Elise Järvenpäästä uusia ohjelmiaan yleisölle esitti Kiarat ryhmästä Lidia Sein, Timonit ryhmästä Inka Päivärinta ja Anni Selkälä sekä Sarafinat ryhmästä Louna Virsunen, Fiona Soininen sekä Gretta Ohotinska. 

Osalle tämä oli ensimmäinen kerta esiintymässä välineohjelmilla ja siksi varmasti myös jännittävä kokemus. Stara tapahtumaan osallistumisesta jokainen sai tärkeää esiintymiskokemusta!

Sunnuntaina kilpailtiin myös 8-12 vuotiaiden ikäkausi kilpailut. 10-vuotiaiden sarjassa Elise Järvenpäästä mukana oli Sarafinat ryhmästä Peppi Hein. Peppi kilpaili ensimmäistä kertaa sekä keila- että vanne ohjelmalla. Ohjelmista parhaiten sunnuntaina onnistui keilat, josta pisteet olivat välinekohtaisesti korkeimmat.

Kokonais tuloksissa Peppi oli upeasti 4.


Onnea jokaiselle viikonloppuna kilpailussa menestyneelle sekä valmentaja Natalia Burmakille.

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan löydät kisanetistä.