Harrastekilparyhmien esiintymispäivä ja Autumn Cupin tuloksia

23.11.2022


Viime perjantaina18.11.2022 seuran harrastekilparyhmät esittivät syksyn kilpailuohjelmansa vanhemmille ryhmien yhteisessä esiintymispäivässä. Voimistelijoita tapahtumassa oli mukana Kiarat sekä Timonit ryhmistä. Tapahtuma oli lämminhenkinen ja voimistelijat pääsivät kilpailufiilikseen esiintyessään vanhemmille. Voimistelijoille arvokasta palautetta antoivat arvit, seuramme tärkeät apuvalmentajat Marina Senjuk ja Nea Civil.


Sunnuntaina 20.11.2022 Vantaalla kilpailtiin Autumn Cupin merkeissä. Kilpailusarjoina olivat nuorten ja naisten A ja B sarjat sekä joukkueiden sarjat ja Stara.

Sarabit pre nuorten joukkue oli mukanana A sarjan kilpailussa. Ensimmäisellä kierroksella viiden pallon ohjelmaan mahtui enemmän virheitä. Pisteet jäivät aikaisempaa alhaisimmaksi 15.250. Toiseen näyttöön joukkue lähti sisuuntuneina jo onnistuivatkin hienosti parantamaan suoritustaan. Toisesta suorituksesta hienoa nousua pisteissä 17.950. Kokonaispisteissä joukkue nousi jälleen toiselle sijalle!


Joukkueet pre nuoret A top.3.:

1. Elise prenuoret pinkit, Elise pisteet 40.100

2. Sarabit, Voimistelu- ja urheiluseura Elise Järvenpää pisteet 33.200

3. Elise prenuoret lilat, Elise pisteet 32.950

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan kisanetissä.


Paljon onnea Sarabit sekä valmentaja Nataliia Burmak sekä muut kilpailussa onnistuneet ja menestyneet.

Kiitos Sport Club Olymp hienosti järjestetyistä kilpailuista.

Tsemppiä Kiaroille ja Timoneille kauden viimeisiin kilpailuihin ja tapahtumiin ja tsemppiä Sarabeille tuleviin kauden pääkisoihin 27.11.2022.