Kansainvälisestä Syyskeijut- kisasta useita välinekohtaisia mitaleja!

13.10.2019

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Järvenpään voimistelijoita osallistui Imatralla pidettävään kansainväliseen Syyskeijut -kilpailuun 12.-13.10.2019, joista kotiintuomisina peräti 7 välinekohtaista mitalia!! Ikäkausikilpailuissa kilpailtiin lasten- ja nuorten ikäsarjojen A- ja B -sarjat. Kaikki elisejärvenpääläiset kilpailivat ikäluokkiensa A-sarjassa, jossa esitettiin tuomarille joko 3 välineohjelmaa tai vapaa ja kaksi välineohjelmaa sarjasta riippuen.

Lauantaina 2008A sarjassa seuramme Miila Halonen sijoittui sarjansa kokonaiskilpailussa 16. yhteispistein 24.650. Miila onnistui parhaiten vapaa- ja keilaohjelmillaan. Näiden lisäksiMiila kilpaili narulla.

2007A -sarjassa Nella Aaltonen voimisteli pallo-ohjelmalla hopeaa ja naruohjelmalla pronssia. Kokonaiskilpailussa Nella sijoittui sarjan 5. yhteispisteillä 32.700. Nea Civil voimisteli samassa sarjassa vanteella hopeaa ja sijoittui sarjansa 7. yhteispisteillä 30.100. Nella kilpaili narulla, pallolla ja keiloilla, Nea vanteella, pallolla ja keiloilla.

2006A -sarjassa Cecilia Skyttä voimisteli naruohjelmallaan pronssia ja sijoittui kokonaispisteillään kovatasoisen sarjan 6. sijalle yhteispistein 30.400. Cecilia voimisteli narulla, pallolla ja keiloilla. Emmi Valkama sijoittui sarjansa 9. yhteispistein 26.650. Emmi voimisteli narulla, pallolla ja keiloilla. Parhaiten Emmi suoriutui naruohjelmasta, jolla ylsi välinekohtaisissa sijoituksissa neljänneksi. Sarjan 10. yhteispisteillä 21.817 voimisteli seuramme Minttu Hänninen. Minttu voimisteli vanteella kultaa. Vanteen lisäksi Minttu kilpaili keiloilla ja narulla.

Sunnuntaina kilpailua jatkettiin 2010A -sarjassa, jossa Peppi Hein voimisteli sekä narulla että pallolla hopeaa! Kokonaiskilpailussa Peppi sijoittui 6. yhteispistein 23.200. Peppi suoritti välineohjelmiensa lisäksi vapaa-ohjelman.

Syyskeijut kilpailu toi siis Järvenpäähän yhteensä 7 mitalia!! Onnittelut voimistelijoille ja valmentaja Natalia Burmakille hienoista suorituksista!

Seuraavan kerran kilpaillaan jo ensi viikonloppuna rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa, joissa saamme kunnian toimia kilpailun isäntänä. Kisavalmistelut on kovassa vauhdissa ja toivotamme lähes 300 voimistelijaa tervetulleiksi Keravalla järjestettäviin kilpailuihin!