Kisakatselmus valmisti voimistelijoita alkavaan kilpailukauteen

29.1.2020

Perinteinen kisakatselmus järjestettiin 25.1.2020 uudessa Kinnarin koulussa. Kisakatselmuksessa voimistelijamme esiintyivät ensi kertaa yleisölle kevätkaudella 2020, mikä toi heille tärkeää esiintymiskokemusta sekä hieman enemmän varmuutta alkavalle kisakaudelle.

Katselmuksessa esiintyivät seuramme valmennusryhmien ja harrastekilparyhmien voimistelijoita, joista osa oli esiintymässä ihan ensimmäistä kertaa ja valmistautumassa ensimmäisiin kilpailuihin. Katselmuksessa nähtiin myös uusia ohjelmia sekä syksystä vaikeutettuja ohjelmia. Kaiken kaikkiaan voimistelijat onnistuivat ohjelmissaan varsin hyvin ja hienoa kehitystä oli nähtävillä jälleen. Yleisöllä tilaisuuteen oli vapaa sisäänpääsy ja herkullinen buffetti tarjosi suolaista ja makeaa tarjottavaa.

Sarafinat -ryhmän voimistelijat avaavat kilpailukauden 1.-2.2.2020 Mikkelissä järjestettävässä kansainvälisessä Lumme Cup-kilpailussa. Lumme Cup -kilpailussa yksilövoimistelijat kilpailevat ikäkausittain A tai B-sarjoissa. Seuraavana viikonloppuna kilpaillaan Espoossa yksilöiden ikäkausikilpailut sekä PM-karsinnat, joukkueille, duo/trio -sarjoille sekä yksilöille. Sarabit -joukkueemme tavoittelee karsinnassa nuorten joukkueen paikkaan Ruotsissa järjestettävään Pohjoismaiden Mestaruus -kilpailuun. Kilpailukausi on siis jo aivan nurkan takana ja vauhdikkaasti lähdössä käyntiin!

Tsemppiä kaikille alkavaan kisakauteen!