Luokkakilpailut 2: 3.lk, 6.lk, duo/triot ja stara

15.4.2019

Kevätkauden toiset luokkakilpailut kilpailtiin Imatralla 13.-14.4.2019. Kilpailtavina luokkina olivat yksilöiden luokat 3., ja 6. sekä duo/trio-sarjat.

Lauantaina duo/trio-sarjojen jälkeen vuoroon pääsivät 6. luokan voimistelijat, jonka ensimmäisessä ryhmässä voimisteli seuramme Nella Aaltonen. Kuudennessa luokassa voimistelijat esittävät oman vapaaohjelmansa sekä tämän lisäksi 3 vapaavalintaista välineohjelmaa.

Sarabit -ryhmän Nella onnistui kilpailussa parhaiten vapaaohjelmalla sekä pallo-ohjelmalla. Haparointia ja virheitä sattui enemmän naruohjelmassa sekä keilaohjelmassa, jotka laskivat Nellan neliottelun pisteitä. Yhteispisteillään 37.067 Nella sijoittui sijalle 14./45. saavuttaen luokkanousun Juniorimestari -luokkaan.

Sarabit -nuorten joukkue matkasi niin ikään viikonloppuna Imatralle ja esiintyivät kuudennen luokan kilpailun tauolla yleisölle nauha ja vanneohjelmillaan.

Sunnuntaina kilpailtiin 3. luokan kilpailu, jossa voimistelijat esittävät pakollisen vapaaohjelman sekä yhden vapaavalintaisen välineohjelman. Elise – Järvenpääläisistä kilpailuun osallistui Sarafinat ryhmän Emma Kyyrä ja Rebecka Tärno sekä Nalat -ryhmän Claudia Leppänen, Iida Grönroos ja Polina Senjuk. Parhaiten ohjelmistaan suoriutuivat Emma ja Claudia, jotka sijoittuivat kategoriaan 3. Polina, Iida ja Rebecka sijoittuivat kategoriaan 4. Kilpailusta kotiintuomisina oli aimo annos kilpailukokemusta ja tytöt jatkavat 3. luokassa myös syyskaudella.

Onnittelut Nellalle ja valmentaja Natalia Burmakille luokkanoususta. Kiitos myös Vilma Lahtinen, joka valmensi tyttöjä sunnuntain kilpailussa.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyy kisapalvelusta.

Kiitos Imatran voimistelijoille hienoista kilpailujärjestelyistä.