Luokkakisoissa onnistumisia ja ensikertalaisia Starassa

25.5.2021

Kevään toiset luokkakilpailut käytiin 22.-23.5.2021 virtuaalikilpailuna. Kilpailuluokkina olivat tällä erää yksilöiden luokat 3. ja 6. sekä duo/trio -sarjat ja stara. Elise - Järvenpääläisistä kilpailuun osallistui 3. luokassa kilpailevat Sarafinat -ryhmän voimistelijat Claudia Leppänen ja Polina Senjuk.

Polina Senjuk onnistui kaksiottelussaan upeasti. Valmiilla vapaaohjelmalla sekä omalla pallo-ohjelmallaan voimistellut Polina sijoittui upeasti sijalle 10., kategoriaan 1, yli 50 voimistelijan joukosta. Polina keräsi kilpailussa yhteispisteet 16.617. Samassa sarjassa, niin ikään vapaaohjelmalla ja pallo-ohjelmalla voimistellut Claudia Leppänen sijoittui kategoriaan 3. 

Muissa kilpailusarjoissa ei seuramme voimistelijoita tässä kilpailussa nähty, mutta Staraan osallistui mukava joukko konkareita ja ensikertalaisia. Starassa naruohjelmillaan taituroivat Valma Lehti, Fiona Soininen ja Louna Virsunen ja valmiin 1. luokan vapaaohjelman esittivät ensikertalaiset Claudia Skyttä sekä Emilia Vuorinen.

Hieno kilpailuviikonloppu siis jälleen takana. Erityisonnittelut Polinalle hienosta sijoituksesta sekä onnittelut myös muille rohkeille ja taitaville voimistelijoille. Onnittelut myös valmentaja Natalia Burmakille, joka toimii kaikkien tyttöjen vastuuvalmentajana.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan kisanetistä

Kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna, kun kilpaillaan ikäkausikilpailuissa. Yksilöistä mukana tällöin Peppi Hein sekä nuorten joukkuekilpailussa Sarabit.