Nuorten SM-karsinta sekä Elisen avoin kilpailu 7.-8.4.2018

8.4.2018

Voimistelu- ja urheiluseura Elise järjesti rytmisen voimistelun nuorten ja naisten SM-karsintakilpailun sekä nuorten 1. EM-karsintakilpailun Töölön Kisahallissa Helsingissä 7.4.2018. Samana viikonloppuna järjestettiin myös rytmisen voimistelun avoin kilpailu ja Stara.

Lauantaina kilpaillussa nuorten SM-karsintaan osallistui 43 taitavaa voimistelijaa. Kovatasoisen kilpailun voittoon voimisteli Ovon Aurora Arvelo (57.217), toiseksi Ovon Elina Jyrkönen (56.050) ja kolmanneksi SC Vantaan Sofia Egorova (52.400). Elise – Järvenpään voimistelijoista karsintaan osallistuivat Marina Senjuk ja Suvi Vartiainen. Marina sijoittui 4-ottelussa sijalle 22. yhteispisteillään 33.783. Parhaimmat pisteet Marina keräsi vauhdikkaalla keilaohjelmallaan. Suvi Vartiainen sijoittui yhteispisteillään 28.934 sijalle 32. Suvi sai korkeimmat pisteet vanneohjemallaan.

Sunnuntaina päivä alkoi joukkueiden kilpailuilla, jossa Elise – Järvenpään vannejoukkue kilpaili 3. luokan kilpailussa. Kilpailu oli joukkueelle ensimmäinen ja  lopputulos on kaiken kaikkiaan loistava. Sarafinat suorittivat kaksi tasaista ohjelmaa voittaen kultaa kilpailussa. Sarjan toiseksi ylsi ESVOLIn vannejoukkue ja kolmanneksi Elisen Tiuhdit pinkit. Sarafinat joukkueessa voimistelevat Minttu Hänninen, Säde Kuusi, Laura Kettunen, Emma Kyyrä ja Annika Martiskainen. Onnea Mitalisteille!

Sunnuntaina jatkettiin myös yksilöiden ikäkausikilpailulla. Nalat kilpailivat 9- ja 10-vuotiaiden sarjassa. 9- vuotiaissa Elise – J:n Iida Grönroos sijoittui 11. ja Polina Senjuk sijalle 12.  9-vuotiaiden sarjan kärkikolmikko oli: Aino Törmänen (SVSE), Victoriia Kudlenko (SVSE) ja Viivi Savolainen (Imvo)

10-vuotiaissa Elise – Järvenpään Claudia Leppänen voimisteli sarjansa 11. Voittoon ylsi kilpailupäivänä Emilia Kärkkäinen (ESVOLI), toiseksi Victoria Lassila (TNV) ja kolmanneksi Mia Shalamova (ESVOLI)

Sunnuntai-iltapäivää jatkoivat Sarabit -ryhmän yksilöt 11- ja 12- vuotiaiden sarjoissa. 11-vuotiaissa Elise – J:n tytöt voimistelivat hienosti kympin sakkiin. Nella Aaltonen oli sarjan 5. ja Nea Civil sarjan 9. Kilpailun voittoon voimisteli Lia Kallio (OVO), toiseksi Emmi Piiroinen (ESVOLI) ja kolmanneksi Toini Antila (TNV).

12-vuotiaissa Cecilia Skyttä sijoittui niin ikään 10 parhaan voimistelijan joukkoon, sijalle 7. Kovatasoisen sarjan voittoon voimisteli SC Vantaan Sissi Levijärvi, toiseksi Ovon Aurora Pohjanvirta ja kolmanneksi Coco Sportin Linnea Louvanto.

Onnea kilpailussa onnistuneille voimistelijoille sekä kiitos valmentaja Natalia Burmakille sekä tuomarina ahkeroineelle Vera Ziminalle.