Onnistumisia ja kilpailukokemusta Jyväskylän välinekilpailuista

25.4.2022

Viime lauantaina 23.4.2022 Jyväskylän Voimistelijat-97 järjestivät rytmisen voimistelun Välinekilpailut ja duo/trio kilpailun Vaajakosken liikuntahallilla.

Lauantaina kilpailtiin kaikissa välinekilpailun sarjoissa, joissa mukana oli seuramme voimistelijoita Sarafinat ja Timonit ryhmistä.

10-11v 2-ottelussa kilpaili Sarafinat ryhmästä Fiona Soininen. Fionan kilpailuvälineinä oli keilat ja pallo. Valitettavasti Fionan valmistautuminen kilpailuun on ollut rikkonainen sairastelun vuoksi. Uudet keila- ja pallo ohjelmat eivät sujuneet tällä kertaa kilpailussa toivotulla tavalla, mutta tärkeää kilpailukokemusta kartutettiin virheistä huolimatta. Fionan tulos 2-ottelussa 4-kategoria.


10-11v 2-ottelun top.3:

1. Rinne Edith, Turun Urheiluliitto Voimistelu pisteet 24.117 ja 1-kategoria

2. Ylikylä Maikki, Turun Urheiluliitto Voimistelu pisteet 20.867 ja 1-kategoria

3. Helle Livia, Elise pisteet 20.583 ja 1-kategoria


10-11v 1-ottelussa kilpaili Timonit ryhmästä Aino Rahijärvi, Kristina Galkina sekä Lidia Sein. Ainolle kilpailut olivat uran ensimmäiset rytmisessä voimistelussa. Kilpailuvälineenä Ainolla oli vanne. Ensimmäisen kilpailun extra jännitystä oli varmasti matkassa, mutta Aino suoriutui ohjelmastaan muutamista virheistä huolimatta hienosti. Ainolle 1-ottelussa 3-kategoria.

Kristina osallistui 1-otteluun pallo ohjelmallaan. Viime viikonlopun kilpailun jälkeen uuteen kilpailuun oli jo helpompi lähteä. Suuresta potentiaalista huolimatta pallo ohjelma ei vielä täysin kulkenut, vaikka moni vaikea asia jo onnistuikin. Kristinalle pallo ohjelmasta 3-kategoria.

Myös Lidia osallistui 1-otteluun pallo ohjelmallaan. Niin ikään viime viikonloppuna kisanneena uuteen kilpailuun oli helpompi lähteä kun jännitystä oli sopivassa määrin. Tällä kertaa Lidia onnistui pallo ohjelmassaan upeasti pienistä virheistä huolimatta. Onnistuneesta ohjelmasta Lidia ansaitsi hienosti sijan 5./23! Pisteitä pallo ohjelmasta Lidialle 6.200 ja ansaitusti 1-kategoria.


10-11v 1-ottelu top.3:

1. Lähteenmäki Elena, Turun Liikuntaseura pisteet 7.233 ja 1-kategoria

2. Saarinen Kiia, Tampereen Sisu pisteet 6.917 ja 1-kategoria

3. Meriläinen Sara, Turun Urheiluliitto Voimistelu pisteet 6.717 ja 1-kategoria


Päivän viimeisenä Järvenpääläisenä yli 16v 1-ottelussa kilpaili Timonit ryhmästä Linnea Malinen. Linnea osallistui 1-otteluun vanne ohjelmallaan. Tällä kertaa Linnean ohjelmaan mahtui joitakin välineen pudotuksia. Pudotuksista huolimatta Linnea ansaitsi ohjelmallaan hienosti hopeaa ja 2-kategorian.


Yli 16v top.3:

1. Koivunen Essi, Nokian Pyry Voimistelujaosto pisteet 7.000 ja 1-kategoria

2. Malinen Linnea, Elise Järvenpää 2-kategoria

3. Aro Annika, Nokian Pyry Voimistelujaosto 3-kategoria


Välinekilpailun kaikkien sarjojen tulokset kokonaisuudessaan kisanetissä.


Paljon onnea kaikille voimistelijoille sekä kilpailussa onnistuneille. Paljon onnea myös valmentajat Nataliia Burmak ja Vilma Lahtinen.

Kiitos Jyväskylän Voimistelijat-79 hyvin järjestetyistä kilpailuista.