Sarabien kilpailukausi päättyi joukkueiden pääkilpailuun

29.11.2022


Kuluneena viikonloppuna 26.11.2022 Espoossa kilpailtiin nuorten ja naisten joukkueiden sekä duojen ja triojen SM-kilpailujen merkeissä. Kilpailujen yhteydessä järjestettiin myös lasten- ja pre nuorten A sarjan joukkueiden syksyn pääkilpailut sekä B sarjan joukkueiden ja duojen ja triojen kilpailut.

Pre nuorten joukkueiden pääkilpailuun osallistuivat seuramme Sarabit joukkue. Joukkue on harjoitellut tiiviisti ja valmistautunut yhdessä kohti syksyn tärkeintä kilpailua. Kilpailuun lähdettiin jännittyneillä mutta hyvillä fiiliksillä. Kilpailun ensimmäisessä näytössä nuoren joukkueen kilpailuhermoja koeteltiin ja valitettavasti pallon pudotuksia mahtui ohjelmaan useampia. Virheiden vuoksi pisteet ensimmäisestä näytöstä jäivät varsin mataliksi, vain 15.050. Tästä sisuuntuneena Sarabit lähtivät kohti toista näyttöä. Toinen näyttö viiden pallon ohjelmalla sujui upeasti. Sarabit tekivät kauden parhaan suorituksensa ja saivat hienot pisteet 19.233. Onnistuneen ohjelman suoritus pisteet olivat kilpailun toisiksi korkeimmat 5.700.

Valitettavasti joukkueen kahden ohjelman yhteispisteet eivät tällä kertaa aivan riittäneet mitaleille. Joukkue oli kilpailun neljäs yhteispistein 34.283. 


Joukkueet pre nuoret A top.3.:

1. Elise prenuoret pinkit, Elise yhteispistein 41.467

2. Team Lemonit, Turun urheiluliitto voimistelu yhteispistein 39.200

3. Elise prenuoret lilat, Elise yhteispistein 35.350

4. Sarabit, Voimistelu- ja urheiluseura Elise Järvenpää yhteispistein 34.283

Kilpailun tulokset luettavissa kokonaisuudessaan kisanetissä.

Syksy ja ensimmäinen kausi joukkueena harjoittelua ja kilpailemista on ollut Sarabeille hieno ja opettavainen. Joukkue on saanut paljon tärkeää kilpailukokemusta. Paljon onnea Sarabit onnistuneesta kauden viimeisestä suorituksesta. 

Paljon onnea ja suuret kiitokset myös joukkueen valmentajalle Nataliia Burmakille. Kiitos tärkeästä työstäsi, jota teet voimistelijoiden eteen.

Kiitos myös Sarabien matkassa mukana oleville muille valmentajille ja tukihenkilöille, baletin valmentaja Elena Sagyndykovalle ja fysioterapeutti Pasi Sinisalolle.


SM-mitalit jaettiin tällä kertaa seuraavasti:

Joukkueet nuoret SM:

1. Team Alita, Turun Pyrkivä pistein 44.517

2. Team Elensse, Elise, ESVOLI, SVS-Vantaa pistein 43.450

3. Haik SM-nuoret, Hangö Arbetarnas Idrottsklub pistein 13.766

Joukkueet naiset SM:

1. Team Elise, Elise-Vantaa, ESVOLI, OVO, SVS Vantaa

Elise, Espoon Voim.- ja Liikuntayhdistys ESVOLI, Olarin Voimistelijat, SVS Vantaa, Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa pistein 50.550

2. OVO RG Senior, Olarin Voimistelijat pistein 38.883

Duo/trio A nuoret SM:

1. Järveläinen, Savolainen, Imatran Voimistelijat pistein 46.067

2. Lähteenmäki, Mäkinen, Turun Pyrkivä pistein 43.450

3. Siiri Salminen & Amanda Miskala, Jyväskylän Voimistelijat-79 pistein 43.084

Duo/trio A naiset SM:

1. Heikkilä, Johnsson, Espoon Voim.- ja Liikuntayhdistys ESVOLI pistein 45.350

2. Kukkula, Njock, Putkonen, Elise pistein 41.867

3. Heimonen, Mäkelä, Olarin Voimistelijat pistein 40.967


Onnittelut kaikille kilpailun mitalisteille ja valmennustiimeille.

Syksyn kilpailukausi päättyy pian. Vielä kilpaillaan kuitenkin Team Place Cupin merkeissä jossa mukana Nella Aaltonen sekä RV kilpailu 13, jossa mukana Ronja Reinikainen ja Aino Rahijärvi. Tsemppiä valmistautumiseen.