Yksilöiden kilpailukausi käyntiin hienosti Elise Cupissa

23.4.2024

20.-21.4.2024 Helsingin Pirkkolassa käytiin rytmisen voimistelun Elise Cup kilpailut. Kilpailusarjoina olivat lasten sekä pre-nuorten A, B ja C yksilösarjat. Elise Järvenpään voimistelijoita osallistui kilpailuun sankoin joukoin Sarabit, Timonit sekä Kiarat ryhmistä.

Lauantaina käydyssä 12-13 vuotiaiden (pre-nuorten) B-sarjassa kilpailivat Fiona Soininen sekä Louna Virsunen Sarabit ryhmästä. Molemmille voimistellijoille kilpailu oli kevään ensimmäinen yksilö kilpailu. Sekä Fiona että Louna esittivät kilpailussa vanne ja keila ohjelmansa. Molemmilla voimistelijoilla jännitys näkyi vielä ohjelmissa, mutta tuloksena sijoittuivat kuitenkin kivasti 2.kategoriaan.

12-13v B top.3:

1. Tyvoniuk Polina, Elise pistein 44.900 ja 1.kategoria

2. Ojala Sofia, Olarin Voimistelijat pistein 44.350 ja 1.kategoria

3. Räsänen Milana, Imatran Voimistelijat pistein 43.450

Soininen Fiona, Elise Järvenpää 2.kategoria

Louna Virsunen, Elise Järvenpää 2.kategoria

Sunnuntaina puolestaan kilpailuvuoroon pääsivät ensin 10 vuotiaiden B sarjalaiset Edith Aalto sekä Minttu Kvist. Edith suoritti kilpailussa oman vapaa ohjelmansa sekä vanne ohjelman ja sijoittui 3.kategoriaan. Vapaa ohjelmalla Edith ylsi 10. sijalle. Minttu puolestaa suoritti kilpailussa oman vapaa ohjelmansa sekä pallo ohjelmansa ja sijoittui niin ikään 3.kategoriaan. Pallo ohjelmallaan Minttu nappasi hienosti 3.sijan!

10v B top.3:

1. Platkova Blanka, Elise pistein 38.165 ja 1.kategoria

2. Kaipio Inna, Elise pistein 37.765 ja 1.kategoria

Aalto Edith, Elise Järvenpää 3.kategoria

Minttu Kvist, Elise Järvenpää 3.kategoria

Sunnuntain kisapäivä käytiin loppuun C-sarjoilla. Seuraavana vuorossa olivat 12-13 vuotiaiden 2-ottelu. Elise Järvenpäästä kilpailuun osallistuivat Timonit ryhmästä Ronja Reinikainen sekä Aada Särkivuori. Ronjalla ensimmäisenä suoritettu keila ohjelma ei sujunut vielä parhaalla mahdollisella tavalla jännityksen takia, mutta toisena suoritettu vanne ohjelma jo huomattavasti paremmin. Yhteispisteillä Ronja sijoittui kilpailussa 3.kategoriaan. Aada puolestaan onnistui suorittamaan vanne ja pallo ohjelmansa ilman suurempia virheitä ja sijoittui hienosti 2.kategoriaan.

12-13v C 2-ottelu top.3:

1. Silvennoinen Sara, Olarin Voimistelijat pistein 23.112 ja 1.kategoria

2. Jokinen Anni, Hämeenlinnan Voimisteluseura pistein 22.450 ja 1.kategoria

3. Fulöp Eleonora, ESVOLI pistein 22.383 ja 1.kategoria

Särkivuori Aada, Elise Järvenpää 2.kategoria

Reinikainen Ronja, Elise Järvenpää 3.kategoria

Seuraavana kilpailuvuoroon pääsivät ensikertalaiset 10 vuotiaiden C sarjassa. Kiarat ryhmästä pallo ohjelmillaan kilpailivat Heidi Alps, Pauline Laurits, Lotta Saukko sekä Pihla Pursiainen. Tuloksissa korkeimmalle Elise Järvenpääläisistä ylsi Pihla, joka oli koko kilpailun 2. ja sijoittui samalla 2.kategoriaan! Välinekohtaisesti Pihla nappasi korkeimmat pisteet pallosta. Lotta nappasi pallo ohjelmallaan 4. korkeimmat pisteet ja sijoittui 3.kategoriaan. Heidi puolestaan sai pallo ohjelmastaan 5. korkeimmat pisteet ja sijoittui 4.kategoriaan. Paulinelle pallo ohjelmasta  6. korkeimmat pisteet ja sijoituis 4.kategoriaan.

Laurits Pauline 4.kategoria

11 vuotiaiden 1-ottelussa nähtiin lisää Kiarat ryhmän voimistelijoita, kun pallo ohjelmillaan esiintyivät Victoria Vaalamäki, Oona Nuutinen sekä Aada Haimilahti. Pienistä virheistä ja jännityksestä huolimatta voimistelijat esittivät hienot ohjelmat kilpailussa ja sijoittuivat kaikki 3.kategoriaam. Välinekohtaisesti korkeimmalle ylsi Aada, ollen pallo ohjelman 5. Oona puolestaan ylsi pallo ohjelmallaan myös 10 parhaan joukkoon ollen 9.

Vaalamäki Victoria, Elise Järvenpää 3.kategoria

Sarabit ryhmästä Anniina Vuorinen kilpaili ensi kertaa 11 vuotiaiden 2-ottelussa. Välineinään pallo sekä uusi vanne ohjelma. Anniina onnistui ohjelmista parhaiten uudella vanne ohjelmallaan, joskin suoritti myös pallo ohjelmansa hienosti omalla tasollaan. Yhteispisteillä Anniina sijoittui 3.kategoriaan sekä sai sarjan eläytyjä erikoispalkinnon! Välinekohtaisesti Anniina sijoittui pallo ohjelmalla 8. ja vanteella 9.

11v C 2-ottelu top.3:

1. Nevolainen Eliina, ESVOLI pistein 21.133 ja 1.kategoria

2. Pronevich Maria, Lahden Voimisteluseura Feenix pistein 20.500 ja 1.kategoria

3. Olimpieva Diana, ESVOLI pistein 19.017 ja 1.kategoria

Vuorinen Anniina, Elise Järvenpää 3.kategoria

Kisaviikonlopun viimeiset Elise Järvenpääläiset suoritukset esittivät Timonit ryhmästä Kristina Galkina, Eveliina Sivonen sekä Siru Feldman 12-13 vuotiaiden 1-ottelussa. Kristina kilpaili muutaman vuoden tauon jälkeen ensi kertaa uudella vanne ohjelmalla ja onnistui näyttämään melko puhtaan suorituksen jännityksestä huolimatta. Sijoitus Kristinalla 3.kategoriaan. Eveliina kilpaili puolestaan aivan ensimmäistä kertaa. Pallo ohjelma sujui Eveliinalta hienosti ilman suurempia virheitä. Eveliinan sijoitus 4.kategoriaan. Myös Sirulla oli vuorossa aivan ensimmäiset rytmisen voimistelun kilpailunsa välineenä keilat. Siru onnistui näyttämään myös melko ehjän suorituksen muutamia keilan pudotuksia lukuun ottamatta ja sijoittui 3.kategoriaan. Välinekohtaisesti Siru keiloilla 5!

Sivonen Eveliina, Elise Järvenpää 4.kategoria

Hienoa työtä ja onneksi olkoon kaikille Elise Järvenpään voimistelijoille kivasta kilpailukauden avauksesta! Tsemppiä treenisalille ja seuraaviin koitoksiin.

Paljon onnea myös voimistelijoiden valmentajille Nataliia Burmakille sekä Vilma Lahtiselle.

Kilpailukausi jatkuu Sarabeilla tulevana viikonloppuna Tampereella Manse Cupissa. Tsemppiä valmistautumiseen!