Tuki harrastusmaksuihin

Vähävaraisten lasten harrastusmaksujen tukeminen

Mistä apua, kun on taloudellisesti tiukkaa ja lapsi haluaisi aloittaa voimisteluharrastuksen? 

Voimistelu ja urheiluseura Elise – Järvenpää ry haluaa omalla toiminnallaan tukea lasten mahdollisuutta tasavertaiseen harrastamiseen. 

Tilanteissa, joissa perheellä on taloudellisesti tiukkaa, mutta lapsi haluaisi aloittaa / jatkaa voimisteluharrastusta, jaamme tukea, jotta harrastuksen kustannukset eivät olisi harrastamisen este. Tuki koskee harrastuksia, joiden kuukausihinta on alle 50€, eli alkeis- ja harrasteryhmiä. Syyskaudelle 2023 hakemusten perusteella myönnettävä tuki on 50% kausimaksusta. 

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostitse info@elisejarvenpaa.fi ja ne käsitellään luottamuksellisesti seuran johtokunnassa. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. 

Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti siten, että mahdollisimman montaa harrastajaa pystytään tukemaan. Seuran johtokunta voi tarpeen mukaan pyytää hakijalta lisätietoja päätöksen teon helpottamiseksi. Syyskauden 2023 osalta tukea voi hakea 1.12. asti. Tuki jatkuu harkinnanvaraisesti kevätkaudelle 2024. 

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea. 


Vapaamuotoisen hakemuksen voit tehdä helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen.