Voimisteluryhmät

Alkeisryhmät - alle kouluikäiset

Alkeisryhmien voimistelutunneilla keskitytään motoristen perustaitojen kehittämiseen erilaisten leikkien ja harjoitusten kautta. Toiminnan tavoitteena on tutustuttaa lapset liikuntaharrastukseen ilon ja kannustamisen sekä onnistumisen riemun kautta. Tunneilla harjoitellaan myös tärkeitä ryhmässä toimimisen sosiaalisia taitoja sekä ohjeiden mukaan toimimista. Kaikki lasten ryhmämme sopivat niin uusille kuin jo edeltävällä kaudella mukana oleville pienille voimistelijoille. Tunnit soveltuvat lapsen ensimmäiseksi omaksi harrastukseksi ja ovat kestoltaan 45-60minuuttia, kerran tai kaksi kertaa viikossa. Tarjoamme rytmisen voimistelun alkeis- ja harrasteryhmiä Järvenpäässä ja Pornaisissa!

Harrasteryhmät - kouluikäiset

Rytmisen voimistelun harrasteryhmät harjoittelevat voimistelun perusteita rennossa ja iloisessa ilmapiirissä kerran tai kahdesti viikossa. Harrasteryhmät sopivat erinomaisesti lapsille, jotka haluavat harrastaa voimistelua vain voimistelun ilosta, eivätkä ole kiinnostuneita.  kilpailutoiminnasta. Harrasteryhmät sopivat myös hyvin lapsille, jotka haluavat harrastaa voimistelua jonkun toisen lajin oheisharjoitteena. Tunneilla harjoitellaan rytmisen voimistelun välineillä. Ryhmät ovat kaikille avoimia, aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Ryhmät harjoittelevat 90 minuuttia kerralla. Rytmisen voimistelun harrasteryhmiä tarjoamme Järvenpäässä ja Pornaisissa!

Rytmisen voimistelun harrastekilparyhmät

Harrastekilparyhmät ovat seuraava askel etenemisessä harrasteryhmien polulla. Harrastekilparyhmissä harjoittelu on tavoitteellista, unohtamatta kuitenkaan liikunnan iloa. Harrasteryhmän voimistelijat voivat halutessaan osallistua stara- tapahtumiin sekä C-sarjan kilpailuihin. Tunneilla harjoitellaan rytmisen voimistelun välineillä. Ryhmät ovat kaikille avoimia mutta aikaisempi voimistelutausta katsotaan hyväksi! -  Ryhmät harjoittelevat 2 tuntia kerrallaan 2-4 kertaa viikossa.

Ota yhteyttä ja sovi kokeiluharjoitus! info@elisejarvenpaa.fi

Tutustu harrastekilparyhmiimme!

Haluatko harjoitella ja kilpailla tavoitteellisesti valmennusryhmässä? Tutustu valmennusryhmiimme!