Valmennusryhmät

Rytminen voimistelu valmennusryhmissä on tavoitteellista ja kilpailuihin tähtäävää toimintaa. Rytminen voimistelu on taitolaji, jossa riittävän tavoitteellinen harjoittelu tulee aloittaa jo varsin nuorena, mielellään jo alle kouluiässä. Voimistelu valmennusryhmässä vaatii pitkäjänteistä työtä sekä sitoutumista lajiin sekä seuran toimintaan. Ryhmät harjoittelevat useita kertoja viikossa ja harjoitukset ovat kestoltaan pidempiä kuin harrasteryhmissä. Harjoittelu valmennusryhmissä on monipuolista. Harjoituksissa keskitytään fyysisten ominaisuuksien kehittämisen lisäksi rytmisen voimistelun peruselementteihin kuten hyppyihin, akrobatiaan, tasapainoihin sekä vartalo- ja välinetekniikkaan. Valmennusryhmät harjoittelevat voimistelun tukena balettia sekä eniten harjoittelevien harjoitusohjelmaan kuuluu myös fysioterapeutin suunnittelemat ja ohjaamat kehonhuoltotunnit. Valmennusryhmien valmennuksesta vastaavat koulutetut ammattivalmentajat. 

Valmennusryhmien toimintakausi on elokuusta kesäkuuhun. Heinäkuu on pääasiassa lomaa ja maksuton. Kouluaikojen ulkopuolella harjoitukset ovat pääasiassa päiväaikaan.

Seurassamme on valmennusryhmiä 2, joihin voimistelijat ovat jaettu iän ja taitotason mukaisesti. 

Pääasiassa valmennusryhmiin otetaan voimistelijoita mukaan kokeilutuntien perusteella. Mikäli olette kiinnostunut valmennusryhmätoiminnasta, olkaa yhteydessä sähköpostitse seuraan info@elisejarvenpaa.fi tai valmentajaan.

Ilmoittautuminen valmennusryhmissä on toistaiseksi voimassaoleva ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle, mikäli sitä ei peruuteta valmennussäännön ohjeen mukaisesti.

Lue lisää valmennusryhmien valmennussäännöstä.

Tutustu valmennusryhmiimme!

Valmennusryhmä infoa: